Menu Premium

Far Cry 4 Overrun Multiplayer DLC is vanaf nu beschikbaar

Karim Shehata 10/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Far Cry 4 heeft sinds de release van de game al aardig wat DLC te verwerken gekregen. Zo kun je inmiddels al aan de gang met Escape From Durgesh Prison, The Syringe en Hurk Deluxe. Vanaf vandaag komt daar een nieuw DLC-pakket bij, in de vorm van Overrun.

De Overrun DLC is volledig gefocust op de multiplayer van Far Cry 4. Zo brengt Overrun een geheel nieuwe mode met zich mee, vergelijkbaar met bijvoorbeeld de Hardpoint-modus uit de Call of Duty-games. In deze modus is het de bedoeling om één van de drie zones, die na elkaar geactiveerd worden, te veroveren en vast te houden met jouw team. Hoe meer spelers er in de zone staan, hoe meer punten je met jouw team weet te scoren.

Het blijft echter niet bij een nieuwe modus, want ook komen er vier nieuwe maps naar de game door middel van het Overrun DLC-pakket. Als klap op de vuurpijl krijgt de Golden Path ook nog een nieuw voertuig, namelijk een duinbuggy. Fans van de Far Cry 4 Map Editor komen met Overrun ook niet van een koude kermis thuis, want zij kunnen nu in alle rust eigen gemaakte levels coöperatief spelen.

De Far Cry 4 Overrun DLC is onderdeel van de Season Pass voor de first-person shooter van Ubisoft. De DLC is vandaag verschenen voor de Xbox 360 en Xbox One, verschijnt morgen voor de PlayStation 3 en PlayStation 4, terwijl PC-bezitters nog tot donderdag moeten wachten tot zij aan de slag kunnen met dit DLC-pakket. Wat vind jij van de inhoud van de Overrun DLC?

Far Cry 4 Overrun Multiplayer DLC is vanaf nu beschikbaar

Far Cry 4 Overrun Multiplayer DLC is vanaf nu beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch