Menu Premium
Loading...

Far Cry 4 Kyrat Series 1 – The Lowlands Trailer

Karim Shehata 10/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over een ruime maand verschijnt Far Cry 4. De vorige game binnen deze franchise, vanzelfsprekend Far Cry 3, was een erg indrukwekkende game in 2012 en Ubisoft hoopt dit kunstje dus opnieuw te flikken, maar nu ook op de nieuwe consoles van Microsoft en Sony. De game speelt zich daarnaast in een ander gebied af, genaamd Kyrat, en om ons alvast kennis te laten maken met dit enorme gebied, komt Ubisoft met een nieuwe serie aan video’s. Deze video’s gaan door het leven als de Kyrat Series.

In deze eerste episode maken we kennis met een deel van Kyrat, welke door het leven gaat als The Lowlands. Zie dit dus als een soort provincie binnen Kyrat. In deze provincie zul je veel verschillende dieren gaan tegenkomen, maar ook enorm veel vijanden natuurlijk. In de trailer zie je dat het er in ieder geval allemaal zeer strak uitziet en lijkt het er dus op dat we ons op 18 november helemaal gaan begeven in een schitterend landschap.

Of dit echt zo is, weten we op 18 november. Dat is het moment waarop er een oordeel geveld kan worden, want dan verschijnt Far Cry 4 voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en de PC.

Far Cry 4 Kyrat Series 1 - The Lowlands Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch