Menu Premium
Loading...

Far Cry 4 Hurk Is Back trailer

Karen Koch 03/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

November komt dichterbij en daarmee staat ook de release van Far Cry 4 om de hoek. Natuurlijk betekent dit dat er meer trailers van Far Cry 4 uitkomen. Gisteren kregen we een extra blik op de wapens die we in Kyrat allemaal aan ons arsenaal kunnen toevoegen, vandaag krijgen we meer Hurk. In de Far Cry 4 Hurk Is Back trailer zien we chaos, explosies en aapjes voorbij komen.

Hurk is natuurlijk de nu al geliefde redneck die in Kyrat ook behoorlijk wat herrie aan het schoppen is. Hoewel hij exclusief in DLC content voor zal komen, heeft hij toch al een behoorlijke naam opgebouwd. In de trailer van vandaag vuurt hij vunzige grap na vunzige grap af, maar lijkt hij ook een leger van apen onder zijn commando te hebben.

Hoe krijg je meer Hurk? De drie missies met Hurk zijn beschikbaar voor mensen die Far Cry 4 pre-orderen. Daarbij zit ook een nieuw wapen, The Impaler, en ja die ziet er net zo bruut uit als dat hij klinkt.

Over iets meer dan een maand ligt Far Cry 4 in de winkels. Vanaf 18 november is de game verkrijgbaar voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en natuurlijk de PC. Tot die tijd kunnen we, met het tempo waarop het nu gaat, nog veel meer nieuwtjes over Far Cry 4 verwachten.

Far Cry 4 Hurk Is Back trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch