Menu Premium

Far Cry 3 team werkt aan een next-gen RPG

Gamekings Redactie 06/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De next-gen consoles komen steeds dichterbij en ook het Far Cry 3 team werkt aan een next-gen RPG. Vandaag is namelijk bekend geworden dat de makers van Far Cry 3, die sinds kort in de schappen ligt, alweer bezig zijn met een nieuwe titel. Maar het is niet zomaar een titel. Nee, het is een titel die gaat verschijnen op een next-gen console.

Het nieuws is de wereld ingekomen via het LinkedIn profiel van één van de leden van het team. Op zijn profiel is te lezen: “Game designer on AAA next-gen online RPG.” Ubisoft houdt verstandig zijn mondje dicht en gaat niet in op het nieuws. Niet zo’n handige zet van de medewerker, maar hij weet ons wel nieuwsgierig te krijgen zeg.

Het is tot dusver nog onduidelijk om welke titel het hier gaat. Er gaan geruchten rond dat het te maken heeft met een uitgelekt screenshot dat vorig jaar ineens opdook. Dat screenshot zou op zijn beurt verwijzen naar een reboot van Prince of Persia. Op de screenshot staat onder in beeld: ”POP_ZERO_2″ De laatste Prince of Persia game is verschenen in 2008. Een hele tijd geleden dus. De Prince of Persia die in 2008 verscheen was een reboot van de Prince of Persia games die tussen 2003 en 2005 verschenen. Krijgen we dan een reboot van een reboot?

Maar goed. Dankzij deze lieftallige medewerker van Ubisoft hebben we genoeg nieuwe vragen om over na te denken omtrent de next-gen consoles. Wij willen natuurlijk weten hoe jullie hier over denken. Wat zouden jullie vinden van een nieuwe Prince of Persia op de next-gen console? En om welke next-gen console zal het hier gaan?

Far Cry 3 team werkt aan een next-gen RPG

Far Cry 3 team werkt aan een next-gen RPG

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch