Menu Premium

Far Cry 3 multiplayer beta deze zomer op consoles

Gamekings Redactie 18/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze zomer komt er een multiplayer beta van Far Cry 3 op de PlayStation 3 en Xbox 360. Dit heeft Ubisoft recent bekend gemaakt.

De beta zal twee weken lopen en biedt 16-player matches, zes verschillende classes en meerdere maps en modes. Helaas moeten de PC gamers deze ronde uitzitten, want de beta is echt alleen voor de PS3 en Xbox 360. De consolegamers onder ons mogen dus deze zomer al, dankzij dit voorproefje, hun koffers inpakken en vertrekken naar de tropische oorden van Far Cry 3. Daar kunnen ze het guns blazing tegen elkaar opnemen, met schietijzer in de ene hand en cocktailtje in de andere.

Hoe je aan deze multiplayertest mee kan doen is nog niet helemaal duidelijk. Gamers in de Verenigde Staten kunnen zich in ieder geval verzekeren van deelname door Ghost Recon: Future Soldier bij GameStop te bestellen. Of er zo’n optie zal zijn voor ons Europeanen is nog niet zeker.

Wat je eventueel wel kan doen is de Facebook pagina van de game bezoeken om kans te maken op één van de 500 beta keys. Voorlopig kun je nog even genieten van de trailer van Ubisoft’s tropische shooter. Far Cry 3 moet op 6 september het levenslicht zien.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch