Menu Premium
Loading...

Far Cry 3: Blood Dragon Reveal Trailer

Gamekings Redactie 11/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat krijg je als je G.I. Joe, Tron, Terminator en Duran Duran mixt? Far Cry 3: Blood Dragon natuurlijk. Als je dacht dat Far Cry 3 een heavy trip was, dan moet je deze trip naar de eighties maar even checken in de Far Cry 3: Blood Dragon Reveal Trailer.

Far Cry 3 werd door velen vorig jaar als game van het jaar bestempeld en dan kun je als ontwikkelaar niet zomaar met makkelijke DLC komen. Ubisoft heeft dat (misschien) iets te letterlijk genomen, want Far Cry 3: Blood Dragon trekt me toch even een doos jaren ’80 open. De felle neon kleuren knallen van je beeldscherm en tonen dat dit niet een makkelijke expansion is. De kleuren van de game zijn niet het enige dat eighties ademt. Ook het verhaal achter de game lijkt zo gerukt te zijn uit de cartoons van weleer, zoals Transformers, He-Man en G.I. Joe. Het is het jaar 2007 en de Apocalyps heeft een Apocalyps gehad. Een leger van cyborgs wil de wereld overnemen en alleen Sergeant Rex Colt kan deze nog redden, want hij is “part man, part machine, all cyber commando”!

Om het eighties feestje nog beter te maken, wordt eighties actieheld Michael Biehn ook uit de kast getrokken om Sergeant Rex Colt tot leven te brengen. En terecht, want dit is misschien wel de vetste trailer sinds tijden. Alleen al de woorden cyborg tijger en cyborg Tyrannosaurus Rex moeten je al overhalen om deze Far Cry 3: Blood Dragon Reveal Trailer te checken. Wij hebben de trailer natuurlijk ook op de redactie bekeken. Op ons Youtube kanaal Gamekings Extra kun je onze reactie zien.

Far Cry 3: Blood Dragon Reveal Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch