Menu Premium

Far Cry 3: Blood Dragon hints duiken online op

Gamekings Redactie 07/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Far Cry 3 is alweer drie maanden oud, de meeste die-hard fans zijn vast al een paar dagen na de release over de finishlijn van de campaign gekomen. Niet getreurd als je de game mist, want er komt misschien wel iets nieuws aan. Far Cry 3: Blood Dragon hints duiken online op. Wat is Blood Dragon? Dat weet nog even niemand.

Het enige wat tot nu toe bekend is, is dat de naam is opgedoken op een videogame classificatielijst in Brazilië. De titel staat geregistreerd als gemaakt door Ubisoft. Ook staat er dat de titel uit gaat komen voor PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Het kan natuurlijk een fout zijn waarbij Far Cry 3 op deze manier dubbel geregistreerd staat. Je weet het maar nooit met die carnaval vierende Brazilianen. Maar nee, als je naar de pagina voor Far Cry 3 zelf kijkt is daar alles prima in orde. Er schijnt ook een tweet opgedoken te zijn met cover art voor de nieuwe Far Cry titel waarop stond dat het een arcade game was. De tweet is inmiddels alweer verwijderd.

Geruchten, geruchten, geruchten. Het beste is natuurlijk direct antwoord van de developers zelf. Toch? Dan mogen we je opvrolijken want Jeffrey Yohalem, hoofdschrijver van Far Cry 3, heeft gehint dat je de wereld nog niet achter hoeft te laten. “Ja. Ik werk nu aan iets dat verrassend gaat worden, denk ik, wanneer het aangekondigd is. Maar het is zeker een ‘het ijzer smeden wanneer het heet is’ situatie, en we zullen zien.” We weten allemaal hoe goed Ubisoft is met het achterhouden en totaal niet uitlekken van nieuwe releases, dus wie weet komt er snel meer info.

Far Cry 3: Blood Dragon hints duiken online op

Far Cry 3: Blood Dragon hints duiken online op

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch