Menu Premium

Fallout Shelter is 30 miljoen uur gespeeld

Gamekings Redactie 19/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat iedereen en zijn schoonmoeder reikhalzend uitkijkt naar Fallout 4, dat lijkt een understatement te zijn. Zeker als de populariteit van Fallout Shelter daar een graadmeter voor is. Vandaag bracht Bethesda wat cijfers over de game naar buiten, die aantonen dat Fallout Shelter voor heel veel spelplezier zorgt.

Zo is de game al een kleine 30 miljoen uur gespeeld sinds deze uitkwam op 14 juni. Wat?! Ja echt. Daarnaast zijn er ook al meer dan 85 miljoen schuilkelders gebouwd, hebben zo’n 82 miljoen vrouwen ondertussen een kind gebaard en zijn er in totaal een dikke miljard speelsessies geweest. Helaas is er ook minder goed nieuws, want een kleine 20 miljoen explorers hebben hun speurtocht door de wasteland niet kunnen na vertellen.

Fallout Shelter  is een management-sim waarin je een schuilkelder beheert met overlevenden van een nucleaire ramp. De bedoeling is om je schuilkelder uit te breiden en nieuwe overlevenden aan te trekken. Die overlevenden deel je vervolgens specifieke taken toe, waardoor je je schuilkelder verder uit kan breiden. Fallout Shelter werd op de afgelopen E3 vanuit  het niets aangekondigd en was daarna ook meteen te downloaden op de iOS-apparaten.

Behalve op iOS is de game sinds afgelopen 13 augustus ook te downloaden op je Android-telefoon of tablet. De gegevens die Bethesda heeft opgegeven hebben deze mensen nog helemaal niet in het systeem zitten, dus al die uren speeltijd zullen nog flink oplopen! Hebben jullie ook bijgedragen aan deze statistieken?

Bron: VG24/7

Fallout Shelter is 30 miljoen uur gespeeld

Fallout Shelter is 30 miljoen uur gespeeld

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch