Menu Premium

Fallout 4 wordt geoptimaliseerd voor PS Vita Remote Play

Mark Bischoff 15/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is nog een kleine maand geduld hebben, maar dan is het eindelijk zover: Fallout 4 gaat dan namelijk het daglicht zien, en jij straks ook als de deuren van de Vault opengaan. Bethesda maakte vandaag bekend dat de game middels de Remote Play-functie ook speelbaar is op de PlayStation Vita en vergelijkbaar geoptimaliseerd zal worden als Destiny.

Een van de mensen die meewerkt aan de Remote Play-functie voor Fallout 4 is designer Josh Hamrick. Hij heeft ook  meegeholpen aan de implementatie van de Remote Play-functie voor Destiny. Hoewel het dadelijk dus mogelijk is de nieuwe Fallout op de handheld van Sony te spelen, is de PlayStation Vita natuurlijk geen controller. Veel games krijgen dan ook de kritiek dat ze niet geoptimaliseerd zijn voor Remote Play, maar naar alle waarschijnlijkheid zal deze kritiek niet geuit worden op Fallout 4. De game krijgt namelijk geoptimaliseerde controls, zoals ook Destiny dit kreeg.

Fallout 4 verschijnt 10 november op de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Heb jij een PlayStation Vita en ga jij straks Fallout 4 erop uitproberen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VG24/7 en Bethesda

Fallout 4 wordt geoptimaliseerd voor PS Vita Remote Play

Fallout 4 wordt geoptimaliseerd voor PS Vita Remote Play

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch