Menu Premium

Fable Heroes onderweg naar Xbox Live Marketplace

Gamekings Redactie 05/03/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Microsoft onthulde recent een Fable spin-off op de officiële Xbox-website. Wat? Nog een Fable spin-off?

Poef! Daar was hij ineens uit het niets, als een konijn die uit een hoed wordt getrokken: Fable Heroes. Jeuuuh! Een cartoony, hack & slash spin-off in het Fable-universum, die als Xbox Live Arcade-titel moet verschijnen op de Marketplace.

Ook dit sprookje staat op naam van Lionhead Studios en belooft ons naast vier speler co-op eveneens een competitieve modus, zowel online als offline. Daarnaast zullen we bekende gezichten uit Fable II tegenkomen, en biedt het spel ook de vertrouwde Fable III power chests.

In dit hack & slash avontuur dien je, samen met drie andere Heroes, beruchte schurken van Albion te bevechten, maar ook nieuwe vijanden doen hun intrede. Ondertussen hoor je zoveel mogelijk gold coins te verzamelen die je kan spenderen aan upgrades, nieuwe characters en items die te gebruiken zijn in zowel Fable Heroes, als de komende Fable: The Journey. Screenshots op de officiële Xbox-site tonen ook mini-games in de vorm van een bordspel en een mijnwagen-ritje.

Misschien dat dit toch écht de Fable wordt die Peter Molyneux altijd al voor ogen had… Microsoft heeft nog geen prijs of datum vrijgegeven voor dit vier-mans avontuurtje.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch