Menu Premium
Loading...

F1 2014 Bahrain Hot Lap Trailer

Gamekings Redactie 12/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Formule 1 ligt even stil, dus is het tijd voor nieuws vanaf het gamefront. Formule 1 fans hoeven niet veel langer meer te wachten op een nieuw deel uit de F1 serie van Codemasters. Na een jaar is het bijna zover, F1 2014 komt namelijk binnenkort uit en vandaag is het tijd voor nieuwe beelden van de game in de F1 2014 Bahrain Hot Lap Trailer.

In deze nieuwe trailer zie je Alonso in zijn knalrode Ferrari-bolide over de baan scheuren op het circuit van Bahrein. Voor het eerst zal dit circuit beschikbaar zijn als nachtrace in de game. Codemasters heeft ook goed geluisterd naar de fans, met het implementeren van het geluid van de turbocharged motoren. De F1-games zijn niet voor iedereen weggelegd, maar bieden voor de echte fans toch altijd een bijzondere en solide race-ervaring.

Wanneer je een next-gen console hebt, zul je nog even moeten wachten op een nieuw deel in de F1-serie. Wegens de ontwikkeltijd en het willen leveren van kwaliteit, heeft Codemasters ervoor gekozen om de game nog niet uit te brengen op de Xbox One en Playstation 4. Als je veel zin hebt om deze game te spelen, zul je nog twee maandjes geduld moeten hebben. F1 2014 komt uit op 17 oktober op de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

F1 2014 Bahrain Hot Lap Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch