Menu Premium
Loading...

F1 2013 Launch Trailer

Gamekings Redactie 04/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ben je een groot liefhebber van autosport? Dan is dit misschien wel de dag waarop je al een hele tijd wacht. Vanaf nu kun je namelijk in de huid kruipen van alle bekende F1-coureurs die dit seizoen het circuit betreden. F1 2013 ligt nu in de winkels en dat wordt gevierd met de F1 2013 Launch Trailer!

De meeste autosporten allemaal om als eerste over de finishstreep gaan en de beste tijden neerzetten. Ook de Formula 1-sport is daar geen uitzondering in en maakt zich dan ook zeer geschikt om ook tot een videogame omgetoverd te worden. Het is namelijk niet voor iedereen mogelijk om Formula 1-coureur te worden, maar in een game kan alles.

In F1 2013 speel je met je favoriete coureur uit het huidige seizoen, of ga je aan de slag met een coureur die naam gemaakt in het verleden van de autosport. Hetzelfde geldt voor de auto’s waarmee je racen kunt, want in F1 2013 kun je ook kiezen uit een scala aan wagens uit de jaren 80. Dit kan in de F1 Classic-modus, waar Formula 1-bolides van Williams, Lotus en Ferrari in beschikbaar zijn. Je kunt het opnemen tegen coureurs als Mario Andretti, Nigel Mansell, Emerson Fittipaldi en Gerhard Berger op banen als Brands Hatch en Jerez.

Sowieso is F1 2013 een game voor liefhebbers, maar wellicht ben je niet zo bekend met de sport en toch dit artikel aan het lezen. Ben je benieuwd of F1 2013 een brute game wordt? Ga er voor zitten, check de Launch Trailer en bepaal ‘t voor jezelf!
F1 2013 Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch