Menu Premium
Loading...

Evolve Ready or Not Live Action Trailer

Karen Koch 04/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij een big budget game, horen big budget trailers. Steeds vaker zien we live action trailers voorbij komen en de aankomende Evolve is hier geen uitzondering op. Om je nog even zoet te houden tot de release, kan je nu de Evolve Ready or Not Live Action Trailer bekijken.

De trailer start met een ietwat angstig ogende jongen die in een bos rent, terwijl hij panisch achterom kijkt. De langzaam tellende stem op de achtergrond draagt natuurlijk bij aan de ietwat bedrukte sfeer. Zodra deze is uitgeteld, sprinten vier andere jongeren het bos in, achter jongen nummer 1 aan. Dat de eerste jongen die wegrende het aan het einde van de trailer toch zat blijkt te zijn om achtervolgd te worden, is niet meer dan logisch. Daarmee slaat de trailer meteen een mooi bruggetje naar Evolve: één monster, vier jagers. Beide partijen willen elkaar dood hebben, maar wie lukt dat als eerste?

Evolve komt volgende week, op 10 februari, uit. Dan verschijnt deze game op de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Tot die tijd kan je rustig wachten of je kan nog een keer de Evolve Ready or Not Live Action trailer bekijken!

Evolve Ready or Not Live Action Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch