Menu Premium
Loading...

Evolve Behemoth and New Hunters Gameplay Video

Karim Shehata 26/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

We informeerden je eerder deze maand al over de komst van nieuwe hunters en het monster Behemoth in Evolve. Nu heeft 2K Games een gameplay video online gezet waarin je de Behemoth en de nieuwe hunters in actie kunt zien. Check boven dit bericht dus de Evolve Behemoth and New Hunters Gameplay Video!

De Behemoth is kosteloos voor de mensen die Evolve gepre-ordered hadden. De hunters zullen los verkrijgbaar zijn. Je kan ze ook allemaal verkrijgen via de aankomende ‘hunting season pass’. Deze pass geeft naast toegang tot nieuwe content ook toegang tot de magma skins voor de eerste drie monsters uit Evolve: de Goliath, Wraith en Kraken.

Als laatste komen er ook twee nieuwe maps uit voor Evolve, genaamd Broken Hill Mine en Broken Hill Foundry. De maps zullen voor de Xbox One op 31 maart verschijnen. De Evolve spelers met een PC of PlayStation 4 moeten op deze maps echter helaas wachten tot 30 april. De nieuwe playable characters zijn niet tijdelijk exclusief voor de Xbox One. In Europa moeten PlayStation 4-bezitters alleen een dagje langer wachten op de nieuwe content, aangezien de PlayStation Store standaard op woensdag van een update wordt voorzien.

Heb jij zin om te rock ‘n rollen met de Behemoth? Of slacht je hem liever af met de nieuwe hunters? Laat het achter in de comments, nadat je de Evolve Behemoth and New Hunters Gameplay Video hebt gezien natuurlijk!

Evolve Behemoth and New Hunters Gameplay Video

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch