Menu Premium

Er komt geen Assassin’s Creed 3 beta

Gamekings Redactie 06/08/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er komt geen Assassin’s Creed 3 beta. Dit heeft Assassin’s Creed 3 multiplayer ontwikkelaar Ubisoft Annecy gezegd. Met de introductie van een multiplayer in de Assassin’s Creed-serie organiseert Ubisoft jaarlijks een open beta om de multiplayer goed op de proef te stellen. Ondanks de succesvolle beta’s van Brotherhood en Revelations blijft de multiplayer-test dit jaar uit.

De multiplayer game director Damien Kieken, legt in een interview uit waarom Assassin’s Creed 3 geen testperiode krijgt: “Om eerlijk te zijn is het iets dat we ieder jaar willen doen, omdat de feedback uit de community ons helpt om de game te finetunen. Het is ook een mooie beloning voor deze community die ons vanaf het begin heeft gevolgd.”

“Maar het houden van een beta kost veel tijd; we moeten een versie oppoetsen, hem afleveren bij de platformhouders en de beta ondersteunen wanneer deze uit is. En alle tijd die we in de beta stoppen, steken we niet in de uiteindelijke game. Omdat we zoveel dingen in de game willen stoppen, hebben we het lastige besluit genomen om de content voor de game zelf de voorkeur te geven boven het houden van een beta, en wij geloven dat dit uiteindelijk zijn vruchten zal afwerpen.”

Kieken onthult tevens dat zijn team voor de ontwikkeling van de multiplayer samen is gaan werken met Ubisoft studios in Boekarest en Shanghai. De multiplayer is al in ontwikkeling sinds Assassin’s Creed: Revelations in de schappen lag.

Assassin’s Creed 3 arriveert eind oktober voor de PlayStation 3 en Xbox 360. De PC-versie wordt voor het einde van het jaar verwacht. Ubisoft is van plan om na de launch van de game de multiplayer te blijven verbeteren met een toegewijd multiplayer-supportteam, en heeft al verschillende community evenementen in de planning staan.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch