Menu Premium

Er is potentie voor Dark Souls 2 DLC volgens From Software

Karim Shehata 31/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tegenwoordig is het de normaalste zaak van de wereld: er verschijnt een game en na verloop van tijd verschijnen er verschillende DLC-pakketten voor de desbetreffende game. Dit gaat echter niet op voor alle titels, want Namco Bandai heeft in een eerder stadium al aangegeven dat Dark Souls 2 het zal moeten gaan stellen zonder DLC. Nu lijkt het erop dat zowel de ontwikkelaar als de uitgever hier in de toekomst op gaan terugkomen, want er is potentie voor Dark Souls 2 DLC volgens From Software.

Dit zegt producer Takeshi Miyazoe tegen een verslaggever van OXM. “Er is zeker potentieel voor”, begint de producer. “Het gaat hierbij vooral om de feedback van de fans. Voorlopig concentreren we ons nog op het afmaken van de game, maar ik denk dat we Dark Souls 2 in de toekomst zeker kunnen uitbreiden. Hierbij zeg ik niet dat we binnenkort met meer informatie komen, maar ik denk dat het potentieel er zeker is”, aldus Miyazoe. Het lijkt er dus op dat de klant koning is bij From Software en Namco Bandai, want wanneer er genoeg vraag naar is, lijkt het erop dat From Software en Namco Bandai het toevoegen van DLC zeker zullen overwegen.

Deze uitspraken van Miyazoe zijn echter zeer opmerkelijk te noemen. De producer zei in december nog dat er absoluut geen DLC in de planning staat voor de game. “Voor Dark Souls 2 verwachten we totaal niet dat er extra content na de release wordt toegevoegd aan de game, want we willen de volledige ervaring bieden aan de mensen die de game vanaf dag één kopen”, aldus een destijds zeer duidelijke Miyazoe. De producer lijkt hier nu dus redelijk van terug te komen, want nu ziet hij dus wél potentieel in eventuele DLC voor Dark Souls 2. Op 14 maart verschijnt de game voor de Xbox 360 en de PlayStation 3, terwijl de PC-versie later zal volgen. De toekomst zal dus moeten uitwijzen of er dus alsnog DLC verschijnt voor Dark Souls 2.

Er is potentie voor Dark Souls 2 DLC volgens From Software

Er is potentie voor Dark Souls 2 DLC volgens From Software

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch