Menu Premium

Energy Hook verschijnt later dit jaar voor de PS4 en PS Vita

Karim Shehata 09/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het lijkt tegenwoordig bijna interessanter om een indie-ontwikkelaar te zijn, dan dat je meewerkt aan een AAA-titel. Dit moet ook Jamie Fristrom gedacht hebben, want de man had een aantal jaren geleden namelijk nog een erg goede baan bij Activision. Na het ontwikkelen van Spider-Man 2 stopte hij echter bij de gigantische uitgever, waarop hij besloot om voor zichzelf te beginnen. Dit deed de man niet met al te veel succes, maar probeert het nu gewoon opnieuw met zijn gloednieuwe eigen studio. Deze ontwikkelstudio gaat door het leven als Happion Laboratories en heeft later dit jaar al wat in petto voor ons gamers, want Energy Hook verschijnt later dit jaar voor de PS4 en PS Vita.

Dit geeft de man aan in een post op het Europese PlayStation Blog. De man geeft aan dat Energy Hook een hoop gameplay-elementen gaat samenvoegen. De man probeert daarbij een beeld te schetsen voor de gamer, door te zeggen dat je veel terug kunt vinden in Energy Hook uit games als Spider-Man 2, Bionic Commando, SSX, Tony Hawk en de Xbox-exclusive Project Gotham Racing.

Om wat meer duidelijkheid te scheppen over de game, geeft Fristrom ook nog een wat duidelijkere uitleg op het PlayStation Blog. “In Energy Hook swing je van dak naar dak, doe je midden in de lucht nog wat trucjes en ren je langs muren. Dit doe je omdat dit te toekomst van ‘Extreme Sports’ is”, aldus Jamie Fristrom. De man geeft verder nog aan te houden van de PlayStation Vita en kan zijn enthousiasme over de game bijna niet meer over stoelen of banken schuiven.

Dat laatste lukt mij persoonlijk nog wel erg goed, puur vanwege het feit dat we nog niet al teveel hebben gezien van de game. Dit gaat eind dit jaar veranderen, want dan verschijnt Energy Hook op de PlayStation Vita en de PlayStation 4. Daarnaast zal de game ook richting de PC komen te slingeren en tevens zal de titel ook nog gaan verschijnen op andere platformen. Wanneer en op überhaupt welke platformen dat gaat gebeuren, is voorlopig nog volstrekt onduidelijk.

Energy Hook verschijnt later dit jaar voor de PS4 en PS Vita

Energy Hook verschijnt later dit jaar voor de PS4 en PS Vita

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch