Menu Premium

Elite: Dangerous – Horizons beta begint vandaag

Karen Koch 01/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je geen genoeg kan krijgen van de avonturen in de ruimte in Elite: Dangerous, dan is er goed nieuws, want de Elite: Dangerous – Horizons beta begint vandaag. Het slechte nieuws is dat je wél de speciale editie van deze uitbreiding moet aanschaffen om toegang tot de beta te krijgen.

In Horizons zullen een hele hoop nieuwe gameplay-elementen hun opmars maken. Zo kon je voorheen niet op planeten landen om daar rond te lopen, maar daar komt nu verandering in! In deze uitbreiding wordt een landvoertuig, de Scarab SRV, toegevoegd waarmee je het terrein van onbekende planteten kunt ontdekken. Niet alleen dat, maar deze planeten zullen ook gebaseerd zijn op echte planeten uit ons zonnestelsel en op een 1:1 schaal zijn gebouwd. Dat is behoorlijk veel om te ontdekken, dus.

Nieuwe missies op de planeten zijn onder andere het overvallen van basissen en het rondneuzen op plekken waar crashes zijn geweest. Daarnaast kan je ook altijd nog een lekker stukje combat aangaan met andere spelers. Horizons belooft een naadloze overgang tussen gameplay in de ruimte en de planeten, dus het zal allemaal erg natuurlijk aan moeten voelen.

Elite: Dangerous – Horizons heeft nog geen officiële releasedatum. Wel is het de bedoeling dat de uitbreiding nog voor het einde van het jaar uitkomt. Elite: Dangerous zelf is te spelen op de PC, en de uitbreiding zal natuurlijk ook voor dit systeem beschikbaar worden gemaakt.

Bron: VG24/7

Elite: Dangerous - Horizons beta begint vandaag

Elite: Dangerous – Horizons beta begint vandaag

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch