Menu Premium

Electronic Arts laat zien wat wij kunnen verwachten in FUT 20

Alex 31/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Electronic Arts heeft op haar officiële blog verschillende details vrijgegeven van FIFA 20 Ultimate Team. Creative Director Tyler Blair heeft een hele lijst online gezet, waarin te zien is wat wij allemaal mogen verwachten van het aankomende FUT 20.

Het objectives-systeem op de schop

Het behalen van de verschillende objectives was al erg populair in FIFA 19. Uiteraard zal dit objective-systeem ook te vinden zijn in haar opvolger. In FIFA 20 krijg jij als speler nu echter te maken met seizoensgebonden objectives. Dit kunnen zowel dagelijkse doelstellingen zijn als wekelijkse doelstellingen. Het eerste seizoen zal van start gaan op 19 september en loopt door tot het einde van oktober. De seasons in FUT 20 worden onderverdeeld in Daily, Weekly, Season en Dynamic Objectives. De eerste drie categorieën spreken redelijk voor zich. De laatste misschien wat minder. Dynamic Objectives zijn gelinkt aan gebeurtenissen in real-life of aan bepaalde campagnes die EA tijdens het desbetreffende seizoen heeft lopen. Naast de verschillende rewards worden er uiteraard ook de nodige experience points verdeeld bij het behalen van deze objectives.

FUT Friendlies

Nieuw in FIFA 20 is de FUT Friendlies-mode. In deze nieuwe mode kan jij FUT spelen samen met je vrienden. Of ga de strijd met ze aan in een 11 tegen 11 wedstrijd zonder de bekende voetbal regels. Denk hierbij aan Mystery Ball en King of the Hill. In Mystery Ball veranderen de vaardigheden van jouw spelers. Zodra de bal in het spel komt krijgt de desbetreffende speler verschillende boosts. Zijn schiet vaardigheden, dribbelkunsten en sprint snelheid zal in deze mode per bal verschillen. De zogeheten All Ball zorgt ervoor dat alle bovengenoemde effecten tegelijk van kracht zijn op de speler. In King of the Hill worden de dribbel-skills van de speler op de proef gesteld. Net voorbij de middellijn verschijnt er een Control Zone. In dit gebied moet jij de bal op vakkundige wijze zien te dribbelen, terwijl de Control Zone steeds een beetje kleiner wordt. Hierdoor zal je goal meter gaan lopen. Zodra de meter op 3 staat is het aan jou om de klus te klaren en de goal te maken.

Dit is echter nog maar een kleine greep uit alles wat er nieuw is aan FUT 20. De volledige lijst is hier te bekijken. FIFA 20 zal het levenslicht zien op 27 september aanstaande. Wat vind jij van al deze aanpassingen? Laat het weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch