Menu Premium

Eerste verhalende DLC van The Evil Within komt begin 2015

Karen Koch 11/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heb je The Evil Within al helemaal stukgespeeld sinds de release? Als je de game ergens vorige maand al in het stof hebt laten happen en je klaar bent voor een nieuwe uitdaging, dan is er goed nieuws. De eerste verhalende DLC van The Evil Within komt begin 2015 naar je PC of console.

De eerste verhalende DLC zal draaien om de partner van Castellanos: Juli Kidman. Het einde van de originele game zal namelijk bij behoorlijk wat mensen vraagtekens hebben opgeroepen en in de eerste DLC, The Assignment, zal er dieper worden ingegaan op het verhaal van Kidman. Zo wordt er hopelijk ook meer duidelijkheid geschapen over het einde van The Evil Within. The Assignment is echter wel het eerste deel van een tweedelige DLC, dus verwacht vooral meer vragen, en misschien niet al te veel antwoorden. Het is namelijk wel de bedoeling dat sommige delen van het einde mysterieus blijven, aldus John Johanas, game director achter deze DLC.

Bethesda maakt ook de releasedatum niet veel duidelijker dan “begin 2015”. Gezien het binnenkort al “begin 2015” zal zijn, zal hier hopelijk snel een bericht met datum op volgen. The Evil Within is te spelen op de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. De DLC zal dan ook op al deze systemen verschijnen.

Bron: Bethblog

Een video die is geplaatst door Bethesda Softworks (@bethesdasoftworks) op


Eerste verhalende DLC van The Evil Within komt begin 2015

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch