Menu Premium

Eerste Stealth Inc. DLC is gratis voor Europeanen

Gamekings Redactie 16/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aangezien de game-industrie zich vooral richt op de driedimensionale wereld zou je haast vergeten dat er evengoed nog leuke games zijn in het 2D genre. Game-ontwikkelaar Curve Studios doet zijn best deze games populair te houden, want de eerste Stealth Inc. DLC is gratis voor Europeanen.

De PSVita game Stealth Bastard Deluxe werd door Curve in 2011 uitgebracht en bracht een unieke game ervaring met zich mee. Het vervolg, Stealth Inc. – A Clone in the Dark komt 24 juli naar de Vita en PlayStation 3 en ook hier mag je als speler naar hartenlust sneaken. Om het aanschaffen van de game voor Europeanen nog net iets aantrekkelijker te maken, is de eerste DLC voor de titel helemaal gratis. Tenminste, als je de game tussen 24 juli, de releasedatum, en 7 augustus koopt. De DLC getiteld Teleporter Chambers voegt twintig nieuwe levels aan je game toe, allen ontworpen door  hetzelfde team dat aan de originele game heeft gewerkt. Ook zijn er zes Trophies toegevoegd aan de DLC, zodat je ook aan de buitenwereld kunt laten zien waartoe jij in staat bent.

Als je zin hebt om de ninja in je naar boven te halen en geruisloos over en door gebouwen te springen om zo je taak te volbrengen, dan zou deze DLC wel eens de uitkomst voor jou kunnen bieden. Ondanks dat de game tweedimensionaal is, kan deze zeker nog potentie hebben, kijk maar naar Hotline Miami.  Bovendien doen de mannen van Curve Studios erg hun best dit genre in leven te houden en door deze actie, hoop ik dat ze het gaat lukken.

Eerste Stealth Inc. DLC is gratis voor Europeanen

Eerste Stealth Inc. DLC is gratis voor Europeanen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch