Menu Premium

Gameplaybeelden Crackdown 3 opgedoken en bevat ontploffingen, hoge jumps en verzamelobjecten

Maarten van Steijn 12/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de E3 kwam Crackdown 3 voor menig gamer een beetje gehaast en onduidelijk voorbij. Na de kleine beetjes vergaarde informatie, is er nu een Youtuber die van uitgever Microsoft deze game even mocht aanraken. Dit leverde een 10 minuten durende video op met verschillende gameplay elementen.

In de video wordt een stukje story gespeeld en een hoop weggeknalt in free roam. Ook zien we verschillende ablities, zoals het naar je toe trekken van explosieve tonnen en het creëren van een allesslopende Black Hole waar niet alleen vijanden, maar letterlijk alles om je heen naartoe gezogen wordt en verdwijnt. Ook zien we hoe er tactisch omgegaan wordt met de jetpacks onder je voeten, zodat je vanaf een richeltje of balkon de boel daar beneden neer kunt maaien.

Daarnaast is het grafische stijltje een kenmerkend iets voor deze titel. Het hangt een beetje in tussen het realisme en een Borderlands-achtige stijl. Tot slot mogen we een hele reeks aan abilities aanschouwen, die elkaar blijkbaar aardig aan kunnen vullen om zo totale chaos te verwekken.

De game is Xbox One en PC Exclusive en zal op 7 november 2017 verschijnen. Spreekt dit aparte stijltje jou aan, of had je het liever anders gezien? Laat in de comments weten of jij weggeblazen bent!

Bron: vg247.com

 

Loading...
 • Pascal Zwaan

  Filmpje komt van ThaRadBrad zo te horen… Vroeger zooooveel walktroughts van hem gekeken.

 • SDionysos

  Wat een lelijke graphics. Volgens mij hebben ze zich vergist en is deze game niet voor de XBOX One, maar voor de allereerste Xbox.

 • Daantjuh

  haha dit ziet er zo poep uit

 • Sylmaron

  Ik snap dat ze voor een soort cellshaded look gegaan zijn, maar explosies en het vernielen van gebouwen hebben daardoor niet meer de impact die de game anders zou hebben.

 • Als boris nog steeds blijft volhouden dat dit een geweldige game is dan kun je ‘m. Beter niet meer voor de camera zetten.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord