Menu Premium
Loading...

Eerste gameplay beelden Mass Effect Andromeda getoond op PS4 Pro

Tim Koelen 07/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mass Effect-fans opgelet! Na twee magere E3 trailers in zowel 2015 als in 2016 heeft Sony een primeur en mochten zij een klein stukje laten zien van Mass Effect Andromeda! De game zal niet alleen beschikbaar zijn op de huidige PlayStation 4-systemen, want tijdens de persconferentie van Sony zijn ook gameplay beelden van Mass Effect: Andromeda getoond op de PS4 Pro.

De game zal hierdoor in 4K te spelen zijn en met de komst van een update voor de consoles van Sony, zal deze game op iedere PlayStation 4 HDR-ready zijn. Een releasedatum voor Mass Effect: Andromeda is helaas nog niet bekend gemaakt, die eer zullen ze uitgever EA niet ontnemen. Naar alle verwachtingen zal Mass Effect: Andromeda pas in 2017 verschijnen.

Wel is er eerder al gesproken over een remaster van de Mass Effect trilogie. De Executive Vice-President van EA Patrick Soderlund sprak over een eventuele oppoetsbeurt van de trilogie. Of die remaster er ook daadwerkelijk komt is dus helaas nog een tweede.

We moeten nog even nieuwsgierig afwachten wat de verschillen in grafische kwaliteit van de PlayStation 4 en de PlayStation 4 Pro zullen inhouden. Vond jij de nieuwe footage van Mass Effect: Andromeda tof en kan je niet wachten tot je met de nieuwe characters kan spacen? Vertel het hieronder in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch