Menu Premium

Eerste expansion van The Sims 4 aangekondigd

Karen Koch 04/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Huisje, boompje, beestje, zwembad. Carrière?! Jawel, vandaag is de eerste expansion van The Sims 4 aangekondigd. De Get to Work-uitbreiding is in ontwikkeling en komt over zo’n twee maanden uit.

The Sims is altijd een populaire game geweest, voornamelijk door de enorme diversiteit aan speelstijlen die de game biedt. Niet alleen biedt de standaard game al veel mogelijkheden, The Sims-games staan natuurlijk ook bekend om hun enorme hoeveelheid expansions. Zo is er voor ieder wat wils, zeg maar.

De eerste expansion van The Sims 4 zal, zoals gezegd, draaien om carrières. Zo kan je met deze expansion lekker mensen beter gaan maken als arts, of juist mensen de gevangenis intrappen als hoofd van de politie. Ook wetenschappers ontbreken niet in dit plaatje! Daarnaast krijg je de mogelijkheid om verschillende soorten winkels te bedenken, zijn er nieuwe voorwerpen te vinden op al bestaande locaties én kan je nieuwe skills leren. Tot slot: aliens. Jawel, je Sim zal ook op zoek kunnen gaan naar de aliens die onder de mensen leven. De buitenaardse mannetjes zijn geland en jij kan uitzoeken wie het zijn!

De releasedatum voor de game staat voorlopig op april dit jaar. The Sims 4 is alleen op PC te spelen en de expansion zal dus ook exclusief op dit platform te krijgen zijn. Weet jij al wat jouw eerste, nieuwe beroep wordt?

Bron: VG24/7

Eerste expansion van The Sims 4 aangekondigd

Eerste expansion van The Sims 4 aangekondigd

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch