Menu Premium

Eerste details van The Sims 4 op de Gamescom 2013 onthuld

Karim Shehata 20/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een van de meest succesvolle series van EA op de PC keert in 2014 terug: The Sims. Niet alleen veel gamers, maar ook veel normaal gesproken niet-gamers, die misschien beter bekend staan als casual-gamers, bouwen al jaren huizen en maken een leuk, virtueel gezinnetje. Om dit leuk te houden, moeten er natuurlijk wel wat dingen verbeterd worden en daarom zijn de eerste details van The Sims 4 op de Gamescom 2013 onthuld.

Zo zijn de emoties van de Sims op de schop gegaan. Als voorbeeld werd ons getoond hoe er geflirt werd tussen een jongen en een meisje. De jongen werd boos toen het meisje een voodoo-pop te voorschijn haalde, waarop de jongen fel reageerde. Omdat boze mensen niet kunnen flirten, verloor het meisje meteen interesse.

Daarnaast is het makkelijker geworden om de huizen van de Sims te bouwen. Zo is het ontwerpen van de kamers in het desbetreffende huis veel makkelijker geworden ten opzichte van de eerdere games in de The Sims-franchise, maar is het voor de mensen die liever lui dan moe zijn zelfs allemaal nog makkelijker geworden. Je kunt namelijk ook kant en klare kamers neer gaan zetten, waardoor je meteen aan de slag kan gaan met de Sims zelf.

De Sims zijn daarnaast volledig te personaliseren, nog uitgebreider als dat je misschien gewend bent van de franchise. Opvallend is overigens dat EA een systeem in The Sims 3 heeft geplaatst, waardoor de door jou ontworpen Sims alles kunnen onthouden wat er ooit met ze is gebeurd, zelfs wanneer je een nieuwe game start. Hoe dit allemaal gaat uitpakken weten we in 2014, want dan verschijnt de game in de winkels voor de PC.

Eerste details van The Sims 4 op de Gamescom 2013 onthuld

Eerste details van The Sims 4 op de Gamescom 2013 onthuld

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch