Menu Premium

Eerste details van de Halo 4 War Games Map Pass

Gamekings Redactie 24/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Microsoft en 343 Industries onthullen vandaag de eerste details van de Halo 4 War Games Map Pass. Ook Halo 4 gaat aan de Season Pass waardoor je alle map packs in één keer binnenhaalt. De DLC pakketten zijn dus bekend en je weet meteen wat je het aankomende jaar te wachten staat met Halo 4.

Er gaan drie DLC pakketten verschijnen na de release van Halo 4 op 6 november. De eerste map pack kun je in december al verwachten, een kleine maand na de lancering dus. Deze Crimson Map Pack bevat drie maps in totaal, dat zijn: Wreckage, Harvest en Shatter. De tweede map verzameling heet de Majestic Map Pack en deze verschijnt al in februari. De Majestic Map Pack is gevuld met Landfall, Monolith en Skyline. Tenslotte komt in april de Castle Map Pack, die bestaat uit de maps Daybreak, Outcast en Perdition.

Naast deze map packs zijn er ook drie exclusieve in-game extra’s. Zo krijg je twee unieke helmen, de ‘Strider’ en de ‘Scanner’, en een exclusief embleem, de ‘Falcon’. Deze bomvolle Halo 4 War Games Map Pass zal verschijnen voor 2000 Microsoft Points, dit is uiteraard inclusief een kleine korting.

Wil je meer weten over de maps en de eerste artwork hiervan bekijken? Check dan even HaloXL, waar ze een stuk uitgebreider op dit nieuws in gaan.

Eerste details van de Halo 4 War Games Map Pass

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch