Menu Premium

Eerste details van Darksiders 3 gelekt

Karen Koch 02/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Foutjes gebeuren, maar het lijkt wel alsof er in de wereld van games een behoorlijk aantal dingen fout gaan. Gelukkig heeft dat in dit geval een positieve uitkomst voor het publiek: er is weer iets gelekt! Dit maal gaat de eer naar de game Darksiders 3, die hiermee dus ook bevestigd is. Amazon heeft per ongeluk de eerste details van Darksiders 3 gelekt en wat die precies zijn, lees je hieronder!

Ten eerste, Darksiders 3 bestaat. Of gaat bestaan. Het is een game die daadwerkelijk het daglicht gaat zien. Dikke prima, want de eerste twee delen werden goed ontvangen door de journalisten én de gamers. Dankzij Amazon hebben we ook inzicht in iets meer details over de game, zoals de core mechanics waarmee gewerkt gaat worden.

De hoofdpersoon in Darksiders 3 is Fury, een vrouw die vecht met een zweep en magie. Daar houdt het niet bij op, want blijkbaar kan ze ook nog eens van vorm wisselen. Elke vorm belooft een ander soort gameplay te leveren, dus hopelijk zit er meer dan genoeg afwisseling in.

Qua verhaal heeft Amazon niet veel laten vallen. Een typisch gevecht van goed tegen kwaad lijkt de boventoon te voeren, maar welke game heeft dat nou niet. Wat wel nog meer bekend is, is dat Fury de zeven dodelijke zonden te lijf mag gaan in Darksiders 3. Deze ‘deadly sins’ zullen natuurlijk wel wat onderdanen hebben waarmee je je ook kan vermaken op het slagveld.

De game wordt ontwikkeld door de studio die ook de eerste twee delen op z’n naam heeft staan. We kunnen dus in ieder geval iets in dezelfde trant als Darksiders en Darksiders 2 verwachten. De eerste screenshots beloven ook eenzelfde soort sfeer als de eerdere games te leveren, dus fans van de eerdere delen hebben niks te klagen. Of ja, misschien dat ze over de releasedatum mogen klagen: Amazon had namelijk 31 december 2018 als placeholder staan. Wel is dankzij het lek ook bekend geworden dat de game zal verschijnen voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: VG24/7

20170502_darksiders3_220170502_darksiders3_320170502_darksiders3_4

20170502_darksiders3_5

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch