Menu Premium

Black Ops 3 LAN aanstaande donderdag in Media Markt Bijlmer ArenA

Karim Shehata 03/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aanstaande vrijdag verschijnt Call of Duty: Black Ops 3 en dit kan natuurlijk niet zonder feestje aan ons voorbijgaan. In samenwerking met Media Markt organiseren wij dan ook een leuk feestje, om precies te zijn een LAN party. Loop aanstaande donderdag vanaf 18:00 Media Markt Amsterdam Bijlmer ArenA binnen en doe mee met het Black Ops 3 LAN event! Vanaf 18:00 tot 20:00 kun je je alvast opwarmen met Call of Duty: Advanced Warfare.

Let op: je hoeft je helemaal nergens voor op te geven en je hoeft Call of Duty: Black Ops 3 ook niet gepreorderd te hebben. Zoals beschreven in de alinea hierboven, kun je gewoon naar binnen lopen, een paar potjes spelen en daarna bijvoorbeeld je weg vervolgen naar Ajax-Fenerbahce of de Foo Fighters. Echter is het natuurlijk veel toffer als je wél lekker blijft hangen, want je kunt hele toffe prijzen winnen. Je kunt onder meer een 27 inch 4K monitor, gaming-pakketten en vijfmaal de game op een platform naar keuze winnen. Daarnaast is de LAN op het grote scherm in de Media Markt te volgen en zal het evenement gepresenteerd worden door het welbekende gouden E3-duo: JJ en Skate!

Om 23:45 vindt de grote finale van de LAN plaats, terwijl je om 00:00 de kans krijgt om de game aan te schaffen. Kom jij aanstaande donderdag ook gezellig langs bij Media Markt Bijlmer ArenA om Black Ops 3 te checken met ons?

Black Ops 3 LAN aanstaande donderdag in Media Markt Bijlmer ArenA

Black Ops 3 LAN aanstaande donderdag in Media Markt Bijlmer ArenA

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch