Menu Premium
Loading...

Eerste beelden van Crash Bandicoot remaster getoond op de PlayStation Experience

Rik Koning 03/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het houdt maar niet op met de nieuwe content die we te zien krijgen tijdens de PlayStation Experience 2016! Maar tussen alle next-gen titels, volledig in 4K en met supergeavanceerde graphics zijn er ook nog een aantal gouden ouden te vinden. Zo werden tussen alle moderne titels bijvoorbeeld ook de eerste beelden van de Crash Bandicoot remaster getoond op de PlayStation Experience.

Crash Bandicoot was één van de grote titels in het tijdperk van de eerste PlayStation, met drie verschillende titels van developer Naughty Dog. De franchise kende ook op de PlayStation 2 en de Xbox meerdere releases, maar wist op dit platform nooit meer zo te schitteren als voorheen. Na een viertal matige releases voor deze platformen was het lange tijd stil rondom iedereen’s favoriete buideldas.

Na ruim 8 jaar zonder nieuwe titels komt er nu dan eindelijk weer iets nieuws onze kant op, in de vorm van Crash Bandicoot: Insane Trilogy. Het mag dan misschien geen nieuwe game zijn, maar de beelden zien er in ieder geval zeer verfrissend uit. Dus waar wacht je nog op? Ga die trailer checken!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch