Menu Premium
Loading...

Eerste beelden The Elder Scrolls Online: Dark Brotherhood DLC

Samuel Boyd 20/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fanatieke spelers van The Elder Scrolls Online hebben lang moeten wachten op twee populaire facties. Na de komst van The Thieves Guild, vorige maand aan de game toegevoegd, bleef er nog maar één langverwachte factie over: The Dark Brotherhood. Vandaag worden de eerste beelden van deze duistere organisatie getoond in een korte trailer.

Waar je in de Thieves Guild bezig bent met ‘onschuldig’ stelen, zakkenrollen en sluipen, is The Dark Brotherhood meer sinister van aard. Het is namelijk een occulte organisatie van huurmoordenaars die opgeroepen kunnen worden via een duister ritueel. De trailer stelt, niet geheel verrassend, dan ook dat bloed rijkelijk zal vloeien.

The Dark Brotherhood zal alleen voor leden met een ESO Plus abonnement gratis beschikbaar zijn. Andere gamers kunnen de uitbreiding kopen in de Crown Store. De releasedatum van The Dark Brotherhood DLC zal ergens in de komende weken bekend worden gemaakt.

Check de bovenstaande trailer om een voorproefje te krijgen van The Dark Brotherhood. Heb jij al zin om te moorden in de naam van de Night Mother? Laat het weten in de comments!

2016_0420EersteBeeldenDarkBrotherhoodElderScrollsOnline

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch