Menu Premium
Loading...

Eerste beelden multiplayer Gears of War 4 naar buiten gebracht

Jeroen Wiersma 12/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Soms heb je van die trailers, die je doen snakken de disc in die gleuf te proppen, direct de controller in beide handen te nemen en uren niet los te laten. De trailer van Gears of War 4 was er voor velen zo een. Ondanks dat de trailer slechts CGI-beelden bevatte, hebben we op de E3 van vorig jaar ook al gameplay-beelden van de singleplayer mogen zien. Wat dat betreft heeft het even geduurd, maar nu zijn ook de eerste beelden van de multiplayer van Gears of War 4 naar buiten gebracht.

Tien seconden. Tien seconden waarin we te zien krijgen dat er meer mogelijkheden zijn in de multiplayer van Gears of War 4 om na een frag de tegenstander te vernederen, dan het ouderwetse teabaggen. Waarom niet het lijk van je rivaal gebruiken als ammunitie? Vanaf 18 april kunnen diegene die de Gears of War: Ultimate Edition hebben aangeschaft en voor 11 april gespeeld hebben dit zelf uit gaan proberen in de multiplayer bèta. Vanaf 25 april krijgen ook alle andere Xbox One-bezitters toegang tot de bèta.

Ontwikkelaar The Coalition heeft al eerder bekendgemaakt dat de wereldwijde release gepland staat voor 11 oktober. Heb jij na het zien van deze korte trailer al het zweet in je handen staan?

Eerste beelden multiplayer Gears of War 4 naar buiten gebracht

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch