Menu Premium

Een nieuwe speelbare factie van Total War: Rome 2 is bekend

Gamekings Redactie 19/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Total War: Rome 2, een RTS waarin jij als generaal, keizer of eigenlijk gewoon een genadeloze oorlogsgod, duizenden eenheden veldslagen kan laten vechten, steden kan laten bestormen en vijandelijke vloten een enkeltje naar de bodem van de oceaan cadeau kan doen. Een nieuwe speelbare factie van Total War: Rome 2 is bekend. Je kunt naast een Romein of een Carthaag ook als Macedonië spelen.

Macedonië was ooit één van de grootste naties in de oudheid, maar dat was toen de Macedoniërs Alexander de Grote nog als koning hadden. Nu al dat veroverde gebied teruggegeven of ingenomen is, zitten de Macedoniërs ietwat in de penarie. Ondanks een bloeiende economie is er weinig bewegingsruimte tussen de grenzen met de Illyriërs, de Thraciërs en de andere koninkrijken in de noordelijke helft van Griekeland. Onder de kreet “Glorie, orde en kracht” vechten de Macedoniërs al jaren volgens een succesvolle oorlogsformule van Phillip II en zoonlief Alexander de Grote.

De Macedoniërs zijn niet vies van gevechten te land met onder andere specialistische eenheden te paard. Een sterke marine is echter niet weggelegd voor de heren. De nieuwe speelbare factie van Total War: Rome 2 is een handelsnatie, maar dat betekent dus niet dat ze geen barbaren tot pulp kunnen meppen. Het betekent wel dat ze niet snel vrienden kunnen maken met omliggende naties.

Naast de nieuwe speelbare factie van Total War: Rome 2 komen er volgens de Wiki van Total War nog vijf speelbare facties. Een totaal van acht facties dus waarmee je kunt proberen de wereld te veroveren. Ben je blij om aan de slag te gaan met de Macedoniërs? Of wacht je nog op een ander volk om kont te schoppen?

Een nieuwe speelbare factie van Total War: Rome 2 is bekend

Een nieuwe speelbare factie van Total War: Rome 2 is bekend

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch