Menu Premium
Loading...

Een kijkje in de keuken bij Guerrilla met Horizon Zero Dawn – Evolution of the Machines

Mark Hoogland 19/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 28 februari verschijnt Horizon Zero Dawn voor de PlayStation 4. De game, ontwikkeld door het Nederlandse Guerrilla Games, speelt zich af in een toekomst waarin de mens terug naar de oertijd is geworpen en doorontwikkelde machines de overhand hebben genomen. Hoe die machines precies ontworpen zijn, zie je hierboven in Horizon Zero Dawn – Evolution of the Machines

In de video komen Guerrilla-opperhoofd Hermen Hulst, game director Mathijs de Jonge en art director Jan-Bart van Beek aan het woord. Ze bespreken hoe Guerrilla bij het bedenken van de machines heeft geprobeerd om technologie en – prehistorische – natuur te combineren. Zo is onder meer de Shellclaw ontstaan; deze ‘wandelende schatkist’ is waar geavanceerde transportmiddelen en krabben uit de zee elkaar ontmoeten.

Ook wordt de Snapmaw aan ons voorgesteld, al is het maar in een glimp. Aangezien de wereld van Horizon Zero Dawn ook genoeg meren en rivieren bevat, moesten ook daar machines in voorkomen. Zodoende werd de Snapmaw ontworpen, een enorme mechanische krokodil die ook nog eens in groepen jaagt. Zie daar maar eens aan te ontsnappen, Aloy!

Kijk jij na het zien van Horizon Zero Dawn – Evolution of the Machines nog meer uit naar dit Hollandse product, en heb je de game onlangs misschien al een slinger gegeven op Firstlook Festival? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch