Menu Premium

Early Access-kaarten Firstlook 2014 in no-time uitverkocht

Gamekings Redactie 02/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

We kunnen er niet meer omheen: de populariteit van Firstlook stijgt enorm. Gisteravond om 18:00 ging de kaartverkoop van start en voordat we het doorhadden, waren de Early Access-kaarten Firstlook 2014 in no-time uitverkocht. Maar niet getreurd, want je kunt er nog steeds bij zijn!

Elk jaar wordt Firstlook alsmaar groter en beter. Op 11 en 12 oktober is het tijd voor de 2014-editie van hét evenement op de bodem van de Benelux, waar jij als eerste de games van het najaar kunt checken, goodies kunt hunten en boothbabes kan scoren. Het gaat ontzettend hard met de kaartverkoop, want vanaf de start van verkoop om 18:00 duurde het slechts drie(!!!) minuten voordat de Early Access-kaarten voor zaterdag allemaal de deur uit waren. Twaalf minuten later waren ook de Early Access-kaarten voor zondag allemaal in het bezit van gelukkige gamers.

Dat betekent niet dat er geen mogelijkheid meer is om erbij te zijn, want op het moment van schrijven zijn er nog steeds Early Bird-kaarten beschikbaar. Als je er op zaterdag bij wilt zijn, is het wel een kwestie van niet te lang wachten. Deze gaan namelijk het hardst. Het zal ongetwijfeld ook niet heel lang meer duren voordat er geen Early Bird-kaarten meer zijn voor zondag, dus wees er vroeg bij. De kaarten zijn te koop via de website van Firstlook en zijn al in jouw bezit voor tien euro per stuk. Op 11 en 12 oktober gaan we keihard rocken in de Jaarbeurs Utrecht en check jij de allernieuwste games.

Verder was ook de Gamekings Studio Live talkshow van gisteren een groot succes! Deze kun je op je gemak terugkijken. Volgende week donderdag (8 mei) hebben we wederom een epische Gamekings Studio Live talkshow, waar jij bij kunt zijn! Houd het Gamekings Studio programma goed in de gaten en check wanneer jij naar Hoog Catharijne in Utrecht gaat om daar Gamekings Studio te checken.

Early Access-kaarten Firstlook 2014 in no-time uitverkocht

Early Access-kaarten Firstlook 2014 in no-time uitverkocht

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch