Menu Premium

EA Sports UFC komt in de herfst van 2014 uit

Gamekings Redactie 10/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volgens EA Sports is het kijken naar UFC niet genoeg, nee, zelfs het spelen van UFC is niet voldoende. EA Sports UFC komt in de herfst van 2014 uit en volgens de makers zul je de klappen nu zelfs voelen.

Het kijken naar UFC , of Ultimate Fighting Championship is voor de Amerikanen de manier om even lekker stoom af te blazen na een frustrerende werkweek. UFC games zijn er al sinds het PlayStation 1 era, maar volgens Ander Wilson (de producent van EA sports) zal deze game de ervaring van het spelen veranderen.

Wilson werd snel door het hoofd van de UFC series, Dana White, bijgestaan, die de crowd een beetje opgeilde met gepeperde uitspraken. Ze legden uit dat de game nu een nieuw AI systeem zal gebruiken, dit nieuwe MMA AI systeem zorgt ervoor dat je als speler echt het gevoel krijgt aan een gevecht deel te nemen.

Ook zei Wilson dat de spelers, door het “full body deformation” systeem (dat dus zorgt dat het lichaam realistisch reageert op in elkaar geramt worden), ook zelf de pijn zullen kunnen voelen.

Ben jij er klaar voor om de pijn mee naar huis te nemen? I SAID ARE YOU READY TO FEEL THE FIGHT?

Bij Amerikanen werkt het denk ik aanstekelijker…

EA Sports UFC komt in de herfst van 2014 uit

EA Sports UFC komt in de herfst van 2014 uit

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch