Menu Premium

EA rolt nieuwe FIFA 15 patch uit voor consoles en PC

Jeroen Wiersma 25/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag vinden wij in onze schoen geen juwelen, maar een update van de favoriete footie van velen. Het complete lijstje met gefixte probleempjes en verbeteringen is niet klein, dus kijk snel mee. EA rolt een nieuwe FIFA 15 patch uit voor consoles en PC.

Verschillende verbeteringen zijn bijvoorbeeld de cameraposities in verschillende stadions en team management functionaliteit in multiplayer, maar de grootste en het meest interessant zijn misschien wel de ‘gameplay improvements’ in de verdedigende positionering en de hoge steekpasses. Wat dit exact betekent, zal je maar moeten gaan ervaren. Wel zijn er veel klachten op het internet te vinden over de steekpasses en de in negatieve zin AI van de verdedigers. Daarnaast zijn er natuurlijk de typische fixes die een aantal oneffenheden glad strijken, maar er zijn ook enkele toevoegingen. Voor de gepromoveerde Engelse teams Leicester City, Burnley en Queens Park Rangers zijn authentieke gezichten gemaakt, voor de MLS teams Orlando City en New York City FC zijn spelers, tenues en logo’s toegevoegd aan FIFA Ultimate Team, en er is in FUT nu de mogelijkheid instructies toe te wijzen aan spelers in de squad screen!

FIFA 15 kwam uit op 25 september en het is fijn te zien dat EA blijft werken aan de game. Laat ons weten of je wat merkt van die ‘gameplay improvements’. Op welk gebied zou FIFA 15 qua gameplay van jou ook onder handen mogen worden genomen?

Bron: EA

EA rolt nieuwe FIFA 15 patch uit voor consoles en PC

EA rolt nieuwe FIFA 15 patch uit voor consoles en PC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch