Menu Premium

EA rolt FIFA 15 update uit voor PC

Karen Koch 08/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is ondertussen een bekend verhaal: een game komt uit en een paar weken later wordt de eerste patch, buiten de vaak voorkomende ‘day-one patch’ er al opgeplakt. Dat is natuurlijk hartstikke mooi, want zo kunnen wij sneller aan de slag met een completer en gebruikersvriendelijker product. Vandaag laat EA weten dat ze de eerste FIFA 15 update voor de PC eruit hebben gerold.

PC-eigenaren kunnen vanaf vandaag de eerste FIFA 15 update downloaden en installeren, wat allemaal netjes in Origin gebeurt. Xbox One- en PlayStation 4-bezitters moeten nog even wachten. Voor hen is er nog geen patch beschikbaar, maar EA zegt hier wel hard mee bezig te zijn.

Wat brengt deze patch allemaal met zich mee? Nou, best wel veel. Nu kan men nog voordat een online match start zien hoe sterk de verbinding is bij FIFA 15 Ultimate Team. Ook hebben ze nieuwe camera’s toegevoegd in Online Seasons voor gastspelers en hebben ze het thuispubliek in de Match Day Live matches gefikst. De iets belangrijkere zaken, zoals spelers die niet verder konden doordat schermen na FUT matches niet verschenen, zijn ook opgelost. Ook hebben ze een exploit eruit gehaald: was je fan van het oneindig kunnen wisselen van vrije trappennemers? Jammer, dat kan dus niet meer.

Daarnaast zijn er nog twee PC-specifieke aanpassingen die EA heeft gedaan. Niet-bestuurbare spelers rennen nu niet meer naar de middencirkel toe tijdens de kick-off, maar ook zijn de problemen gefikt waarbij mensen niet door de Virtual Pro creation heen konden komen.

Dit is natuurlijk niet de laatste update die EA uitbrengt voor FIFA 15. Ze vertellen dan ook dat ze alle user feedback enorm waarderen en ze zich toeleggen op het verbeteren van de game op alle fronten. Zo willen ze de gebruikers een optimale ervaring met FIFA 15 brengen. In ieder geval geldt dat voorlopig voor de PC. EA heeft namelijk, naast “zo snel mogelijk”, nog geen indicatie gegeven van wanneer de patch voor de Xbox One en PlayStation 4 uitkomt.

EA rolt FIFA 15 update uit voor PC

EA rolt FIFA 15 update uit voor PC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch