Menu Premium

EA kondigt Plants vs Zombies: Garden Warfare aan

Gamekings Redactie 10/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

EA kondigt Plants vs Zombies: Garden Warfare aan tijdens de E3 persconferentie. Waar deze zombie game vol humor eerder al faam haalde als app voor mobiele apparaten komt de game nu ook naar de Xbox 360 en de Xbox One.

Je buurman Crazy Dave wordt aangevallen door zombies en roept jouw hulp in om de zombies tegen te houden. Waar het spel als app behoorlijk rechtlijnig was wordt er door EA nu een behoorlijke stap gezet. Plants vs Zombies wordt een co-op survival game en het is mogelijk om met vier vrienden tegelijk tegen de zombies te vechten. Het spel wijkt behoorlijk af van de eerder uitgebrachte app, je moet nu namelijk van te voren je plant kiezen waarmee je de zombies gaat belagen.

In de trailer worden er verschillende planten laten zien, zoals de welbekende Pea shooter waarmee PvZ bekend is geworden. Elke plant heeft zijn eigen specialiteit. Zo heeft een cactus de mogelijkheid van veraf te schieten en de zonnebloem kan andere spelers healen, hierdoor komt de nadruk echt op het samenwerken te liggen. Plezant detail is dat alle planten uit de app versie in de game zijn verwerkt, inclusief een aantal nieuwe.

Plants versus Zombies heeft eerder al lange tijd in de download top 3 gestaan voor mobiele devices. Met het zien van deze console versie denk ik echt dat EA een goede stap vooruit zet. Plants vs. Zombies: Garden Warfare kan bestempelt worden als een stuk innovatie wat betreft het tastbaar maken van een app, maar of EA daadwerkelijk het succes gaat krijgen wat ze eerder hadden met de app versie moeten we nog maar zien.

Gaat EA games net zo scoren met Plants vs. Zombies: Garden Warfare als ze deden met de app versie?

EA kondigt Plants vs Zombies: Garden Warfare aan

EA kondigt Plants vs Zombies: Garden Warfare aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch