Menu Premium

EA kondigt FIFA aan voor de Switch, we hebben alleen geen idee welke

Bas Boudewijn 13/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De hele gamewereld wacht al sinds november op deze dag met natuurlijk een aantal grote vragen. Welke Switch informatie zou Nintendo ons geven en misschien wel belangrijker, welke games kunnen we verwachten voor Nintendo Switch? Een game kunnen we alvast bijschrijven. EA kondigt FIFA aan voor de Switch, we hebben alleen geen idee welke.

De tweede man van EA, Patrick Söderlund, kwam tijdens de Nintendo Switch persconferentie met heugelijk nieuws. De Amerikaanse ontwikkelaar brengt voor het eerst sinds FIFA 15, die niet uit kwam voor Wii U, maar wel voor de originele Wii, de populaire voetbalgame naar een Nintendo platform.

Een detail is dus wel, dat op het podium niet bekend werd gemaakt om welke versie van de voetbal franchise het gaat. Er werden geen beelden laten zien en ook werd er niets verteld over de verschillende modi in de Nintendo Switch versie van de game. Of wij dus ook onderweg Ultimate Team kunnen spelen is nog maar de vraag als de Switch niet is verbonden met een WIFI netwerk.

FIFA voor Nintendo Switch moet in de loop van 2017 verschijnen. Kun jij ook niet wachten om weer een volledige versie van FIFA op een Nintendo platform te kunnen spelen of zijn dit niet de games die jij op een console als de Nintendo Switch hoopt te spelen?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch