Menu Premium

EA komt met drie uitbreidingen voor Battlefield 3

Gamekings Redactie 07/03/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

EA heeft aangekondigd dat er drie nieuwe multiplayer uitbreidingen zullen verschijnen tussen juni en de winter.

De eerste van de drie heeft als naam Close Quarters en het is dan ook niet zo lastig om te raden wat de maps in deze pack als thema zullen hebben. Ook bevat de DLC nieuwe wapens, dog tags en assignments. Vanaf juni kan je hiermee aan de slag.

In de herfst komt het Armored Kill pakket. De titel van deze uitbreiding verraad ook al waar deze maps om zullen draaien. Juist, vooral voertuigen. De pack introduceert dan ook de nodige nieuwe Tanks, ATV’s, Mobile Artillery en meer. Als leuke extra heeft deze uitbreiding gelijk de grootste map ooit in de geschiedenis van Battlefield.

De laatste uitbreiding komt in de winter, maar daar weten we helaas niet veel van. Het enige dat EA hierover kwijt wilde is dat hij de titel End Game zal gaan dragen. Opnieuw afgaand op de naam, betekent het dan ook dat dit de laatste DLC zal zijn voor Battlefield 3?

Zoals je wellicht was opgevallen, hebben alle uitbreidingen deze keer een thema. Dit heeft EA bewust gedaan. “In plaats van dat wij gamers losse map packs geven, geven wij gamers in een klap een compleet nieuwe ervaring met de gekozen thema’s. Dit zodat we de actie in Battlefield 3 altijd vers houden,” vertelde producer Patrick Bach. “Onze uitbreidingen zijn zo ontworpen om de huidige spelers geïnteresseerd te houden en nieuwe spelers aan te trekken met dynamische gameplay die altijd onvoorspelbaar is.”

Heb je een PlayStation 3, dan ben je gezegend met een iets eerdere release van de DLC dan diegene die graag Battlefield 3 spelen op een Xbox 360 of een PC. Dit was uiteraard al aangekondigd voordat de game überhaupt was aangekondigd.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch