Menu Premium

EA doet er alles aan om hacks tegen te gaan in FIFA 13

Gamekings Redactie 21/08/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

EA doet er alles aan om hacks tegen te gaan in FIFA 13. Als je over straat loopt en je hoort gefrustreerd gevloek ergens uit een raam komen dan weet je vrij zeker dat iemand FIFA 12 aan het spelen is en in een gehackte lobby terecht is gekomen. Aangezien het volgende deel op 28 september uitkomt is er werk aan de winkel voor EA Sports.

Volgens EA Games directeur Gibeau hebben een hoop bedrijven er last van en is de strijd tegen de steeds geavanceerdere hack technieken een eeuwig durende oorlog.

Gibeau is dus op de hoogte van de problemen met FIFA 12 en belooft ons dat er alles aan gedaan wordt om herhaling in FIFA 13 te voorkomen: ”We nemen het erg serieus, we stoppen er een hoop werk in. Alles wat we geleerd hebben van vorig jaar is meegenomen in dit jaar”, wat er precies gedaan wordt is een geheimpje om de hackers niet in de kaart te spelen.

Één nadeel: als je genadeloos van de mat wordt geveegd, kun je niet meer zeggen dat de tegenpartij een vuile cheater is en dat het vooral niet aan jou (of de bondscoach) ligt.

Overigens zal je Wayne Rooney voor het eerst in 7 jaar niet op de cover vinden, Lionel Messi wordt deze keer vergezeld door Arsenal speler Alex Oxlade-Chamberlain en Manchester City’s keeper Joe Hart. Check it out!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch