Menu Premium

EA bezig met Army of Four?

Gamekings Redactie 05/03/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De stemacteur Joe Flanigan, een oud Stargate: Atlantis veteraan, laat via Twitter weten dat hij getekend heeft voor een nieuwe Army of Four van Electronic Arts.

In een verwarrende tweet noemt hij Army of Four een afsplitsing van Battlefield, wat hij later in een andere tweet corrigeert door te zeggen dat het ‘uncool’ was om de twee series door elkaar te halen.

Geruchten over Army of Four zweven al sinds afgelopen winter over het internet. De game zou een vervolg zijn van de co-op shooters Army of Two en Army of Two: The 40th Day. Beide games werden gemaakt door EA’s studio in Montreal en er wordt gesuggereerd dat deze studio ook bezig is met Army of Four. De game moet in vier speler co-op mode te spelen zijn en wordt ontwikkeld met de Frostbite 2.0 engine, bekend van Battlefield 3.

EA heeft nog niks bekend gemaakt over deze nieuwe shooter, maar de tweets geven opnieuw genoeg reden voor speculatie. Stemacteurs willen wel eens vaker de mist in gaan met het voortijdige bekend maken van games, maar denk jij dat het voor Kolonel Sheppard ook het geval is?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch