Menu Premium

Ea bevestigt The Sims 4 voor 2 september

Gamekings Redactie 09/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze game staat sinds vorig jaar augustus al op de kaart, maar nu hebben we eindelijk een releasedatum. EA bevestigt The Sims 4 voor 2 september en dat zal voor menig digitale huizenbouwers zeker een datum zijn die op de kalender wordt aangevinkt.

Tijdens de presentatie op de E3 2014 vloer werd vooral de nadruk gelegd op de karakters die je in The Sims 4 straks kunt maken. Niet alleen kan je hun uiterlijk aanpassen, je zal ook hun passies en karaktereigenschappen verder kunnen ontwikkelen en gevarieerder kunnen maken dan in het voorgaande deel. Ook zullen de interacties tussen de Sims zich beter vormen naar de verschillende karakters. Zo werd het voorbeeld gegeven van een skateboardende “dude” die een echte boekenwurm was. Hij ging op bezoek bij zijn buurvrouw om poëzie voor te dragen. Dit ging even net wat minder en de buurvrouw werd zo boos dat ze hem meteen bij de lurven greep en fysiek aanviel.

Onze ‘dude’ was de volgende dag nog pissig, dus werd er een feestje voor hem georganiseerd om hem op te vrolijken. Dit werkte totdat Gladys kwam en de stemming flink naar beneden haalde. Op dit punt werd er nog een leuk trucje uit de kast gehaald: Sharing. Onze player haalde uit de database een karakter van iemand anders, die het feestje weer lekker op gang bracht.

The Sims 4 komt op 2 september uit voor PC en Mac.

Ea bevestigt The Sims 4 voor 2 september

Ea bevestigt The Sims 4 voor 2 september

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch