Menu Premium

E3 2019: FIFA 20 krijgt Street-modus Volta

Tomas 08/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

EA heeft een nieuwe game mode aangekondigd voor FIFA 20. In de reveal trailer voor de nieuwe FIFA komt Volta Football naar voren, een game mode gebaseerd op FIFA Street.

Je eigen speler

Op haar website deelt EA meer details over de nieuwe modus. Je kunt een mannelijke of vrouwelijke voetballer maken, en deze vervolgens personaliseren met kleding, kapsels, tatoeages en emotes. Met deze speler kun je vervolgens je eigen squad opbouwen om de story mode te doorlopen. Daarnaast kun je ook online spelen in de Volta League, of een snel potje spelen in Volta Kick-Off met je favoriete teams.

4 tegen 4 in Amsterdam

Volta krijgt 5 verschillende speelopties:

  • 3v3 Rush (geen keepers)
  • 4v4
  • 4v4 Rush (geen keepers)
  • 5v5
  • Professional Futsal

Daarnaast zijn er al meerdere speelvelden bevestigd, in Amsterdam, Londen en Tokyo. Volgens EA zullen de speelvelden verschillen in grootte. Ook zullen er zowel velden zijn met muren en zonder.

Community verdeeld over Volta

De eerste reacties vanuit de FIFA-community lijken sterk verdeeld. Veel mensen reageerden enthousiast op de tweet waarmee EA Volta aankondigde. Daarentegen lijken veel anderen minder onder de indruk. Zo blijven fans van de carrière-modus vragen om verbeteringen aan hun favoriete mode. FUT-fans willen juist dat EA de gameplay en kwaliteit van de servers verbeteren.

Daarnaast zijn sommige mensen sceptisch over de nieuwe Street-achtige mode, waaronder voormalig FIFA-community manager Chukwuma Morah.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch