Menu Premium
Loading...

Premium: Boris vindt Arcade Classics op de E3 2017

18/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Retro is hot, retro is cool. Dat weet de industrie inmiddels ook. Er wordt zo’n beetje van elke console die ooit bestaan heeft wel een schattige mini-versie gemaakt. Mini NES, SNES, Lynx en ga zo maar door. Allemaal vliegen ze als spreekwoordelijke warme broodjes over de toonbank. Retro is dus niet alleen hot en cool, het verkoopt ook nog eens als een malle. Check hoe Boris uit zijn dak gaat over zijn vondst in Premium: Boris vindt Arcade Classics op de E3 2017.

Als Boris iets cools vindt, dan gaat hij er helemaal in op!

Boris is een retro-liefhebber, superblij met zijn Mini NES. Ook is hij nog regelmatig te vinden achter de arcade-kast die we op het kantoor van Blammo hebben staan. Nu loopt ie ook over de beurs rond om te checken of hij er wat van zijn retro-gading kan vinden.  Dat zou toch het geval moeten zijn, als alles wat retro is zo hot en cool is. Dan moeten er toch ook stands te vinden zijn die puur om dit genre draaien en allerhande toffe gear aanbieden.

Echt makkelijk verliep de speurtocht toch niet bepaald. De grote stands draaien op de E3 allemaal om de nieuwste games en hardware en enkel aan de randen van de hallen vindt Boris wat funny retro-spul. Net als zijn geduld een beetje op begint te raken en hij teleurgesteld zijn passie voor retro-games in zijn rugzak opbergt, vindt de man een klein standje met iets cools. En als Boris iets cool vindt, dan gaat hij er helemaal in op. Dan moet ie het eigenlijk meteen hebben. Koste wat het kost. Wat dit geinig stukje retro-hardware nu precies is, dat ga je zien in dit lekkere snappy Premium-item over een uitermate klein maar fijn retro-apparaatje. Boris in de hoofdrol in Premium: Boris vindt Arcade Classics op de E3 2017.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch