Menu Premium
Loading...

E3 Voorbeschouwing met JJ

07/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

E3 Alles! Je merkt het deze week wel op de site. De E3 komt eraan en iedereen op de redactie is helemaal hyped. Het beloven weer een paar heftige dagen van non stop content op de site. We hebben de livestream, de premium items, de E3 live party in het generator hostel, de IRL’s op Tiwtch, maar totdat het spektakel van start gaat is het nog even genieten van de voorpret. JJ duwt iedereen de studio in om te weten te komen naar welke hoogtepunten van de E3 ze uitkijken. Het is waar, vertrouw me. je kan de voorbeschouwing met Jelle al zienMaar goed. De beste man wil natuurlijk ook zelf vertellen waar hij naar uitkijkt en gelukkig is Emiel aanwezig om hem  te interviewen in de E3 Voorbeschouwing met JJ.

JJ at volle bakjes tum tum op in interviewkamers van de E3

Jawel JJ is natuurlijk een veteraan als het neerkomt op de E3. Na er zelf al een aantal keer rondgelopen te hebben, weet hij als geen ander wat er te verwachten valt en hoe de E3 aan het veranderen is. De man die in interviewkamers bakken vol tum tum snoepjes opat, omdat hij daar moest blijven wachten en toch op kracht moet blijven, vertelt je hoogst persoonlijk over waar hij naar uitkijkt op de E3.

Het belooft wat. JJ gaat dit jaar niet mee naar de E3, maar host de gehele E3 live party samen met Skate. Dat wordt natuurlijk ook heel vet. Kan je zelf ook niet wachten tot de E3 begint? Ga je er misschien wel heen, ben je aanwezig bij de E3 live party, of check je stream? Zit je zelf ook al te speculeren over welke nieuwe games er aangekondigd gaan worden? Wij ook niet, dus sluit je aan en geniet mee van de voorpret in de E3 Voorbeschouwing met JJ.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch