Menu Premium
Loading...

E3 Voorbeschouwing met David

10/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je hebt hem zien shinen op de IRL streams vanuit het land waar diabetes en hoog cholesterol meer mensen doodmaakt dan roken, maar hier zie je hem toen hij nog in het moederland was. Een momentopname, waarin hij nog niet was begonnen aan de mentale voorbereiding op klokkie rond monteren. Want de man wil koste wat het kost de BESTE E3 items van de Wereld voor jou te maken. Jawel, het is David, alias het zonnetje op de redactie. De hardwerkende man met de baard heeft de nodige ervaring met trips en gamebeurzen om mooie momenten te delen en voorspellingen te doen. Zie het in de E3 Voorbeschouwing met David.

E3 Alles!!! Je kent David zijn intense haat-liefde relatie met Destiny

Jullie weten misschien niet dat David uren en uren gaat besteden aan Items voor jullie editen, maar maak je niet druk. Hij doet dit met plezier en heeft in elke kleine tussenperiode ook nog tijd over om nieuwe games te checken. Deze man wil je toch de nieuwe Assassins Creed zien testen? Of niet dan? Misschien kan dat niet eens, maar laten we het voor hem en ons hopen. Als je de laatste tijd een beetje hebt opgelet in de items, ben je wel bekend met de intense haat-liefde relatie die hij heeft met Destiny. Als ik het goed heb, staat de knipperlichtrelatie nu op aan. Dat is maar goed ook, want niemand minder dan David en Koos gaan Destiny 2 op de E3 spelen. Als David even weg mag van het monteren natuurlijk.

Het is nog even wachten tot we helemaal live gaan met unieke content over de E3. Tot die tijd zijn we allemaal nog aan het genieten van de voorpret. Je kan de E3 boys bijvoorbeeld al volgen op de IRL streams, maar als je wil horen wat David, het editing monster, dit jaar van de E3 verwacht, kijk dan E3 Voorbeschouwing met David.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch