Menu Premium
Loading...

E3 Voorbeschouwing met Boris

11/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja, ja, daar is ie dan! Het moment waarop iedereen heeft gewacht. De Wikipedia van je favoriete Know-it-all, de handlezer van Nostradamus, de man die daadwerkelijk een kat uit een boom keek, de zon die je al je shine laat wegvagen, de drager van het vlaggenschip, de berg die Mohammed tot hem laat komen, de man die Rome in een halve dag bouwt, het game-equivalent van levensenergie, de ster die de Equinox Equinoxer maakt, de man die de mobiele werkplek heeft uitgevonden, de grondlegger die de grond waar het universum op gebouwd is heeft geplaatst, de sneakerfreak die verzameld wordt door sneakers…. Boris! BamBamBam!! Zelfs hij ontkomt niet aan de ijzeren wil van JJ om iedereen de studio in te duwen. Luister, want het Orakel spreekt in de E3 Voorbeschouwing met Boris.

E3 alles!!! Boris, de yogaleraar van Dhalsim, kijkt uit naar de E3

Het is een feit, de E3 is in full effect. Hier kan je nog even kijken hoe Boris, de ontwerper van the architect in the matrix, naar de E3 uitkeek. Hier was hij nog in het regenachtige Nederland. Als je al van de voorpret hebt genoten in de IRL streams, waar  je Boris en de rest van de E3 boys hebt zien rondhangen in het land waar iedereen een immigrant is, maar immigranten niet welkom zijn, dan weet je dat de E3 aan is als een malle. Nog even en de officiële Gamekings E3 livestream en de E3 live party beginnen.

Toen Boris, het voorbeeld van Chuck Norris, nog in de studio in Amsterdam zat, speculeerde hij speciaal voor jou over alles wat er op de E3 gaat gebeuren. Nu zit hij in L.A., maar als je benieuwd bent naar waar Boris, de strategisch adviseur van Sid Meijer naar uitkijkt, kan je nu kijken naar de E3 Voorbeschouwing met Boris.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch