Menu Premium
Loading...

[E3 2015] Heroes of the Storm: Eternal Conflict E3 trailer

Karen Koch 17/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je kan geen persconferentie voor de PC houden zonder een van de grootste games op het moment te noemen, Heroes of the Storm! Deze game is natuurlijk nog vrij nieuw en dat betekent dat er nog enorm veel nieuwe content voor beschikbaar zal komen. Om dat te benadrukken, werd de Heroes of the Storm: Eternal Conflict E3 trailer afgelopen nacht getoond.

Deze trailer laat een voorproefje zien van wat gamers van Eternal Conflict kunnen verwachten. Er worden namelijk onder andere nieuwe, speelbare characters toegevoegd! Deze zullen hun oorsprong in de Diablo-serie vinden, maar zijn nu dus ook in Heroes of the Storm te zien. Daarnaast wordt er ook een nieuwe arena toegevoegd. Ook deze arena komt uit de Diablo-serie. Volgens Alan Dabiri, die keihard aan de game werkt, is dit een antwoord op de vele verzoeken van fans om ook omgevingen die ze van andere games kennen in Heroes of the Storm te stoppen.

Wanneer komt deze content naar de game toe? Binnen een paar weken! Of nou ja, dan komt er een publieke test van de content. Heroes of the Storm is, natuurlijk, te spelen op PC.

nieuws20150617_HotS

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch