Menu Premium

[E3 2015] Evolve krijgt een nieuwe Season Pass

Karen Koch 18/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Evolve is natuurlijk de kaskraker van 2K die eerder dit jaar is uitgebracht. Hier hoorde ook een Season Pass bij. Alle content uit deze eerste Season Pass is nu beschikbaar, dus het is tijd voor iets nieuws: Evolve krijgt een nieuwe Season Pass met nog meer content.

De tweede Season Pass van Evolve zal onder andere vier nieuwe hunters en een nieuw monster met zich meebrengen. Deze zullen ook allemaal afzonderlijk te koop zijn, maar naar alle waarschijnlijkheid is de Season Pass goedkoper, mocht je ze toch allemaal willen hebben. De details over de eerste hunter zijn ook al bekend. Lennox, in een mechanisch pak, zorgt er eindelijk voor dat de party ook gebruik kan maken van melee attacks, maar ze heeft natuurlijk ook gewoon ranged aanvallen in haar arsenaal.

Wanneer de content van deze Season Pass beschikbaar zal zijn, is nog niet bekend. Ook is er nog niet bekend hoe veel deze Season Pass uiteindelijk zal gaan kosten. Wat wel zeker is, is dat de content op alle beschikbare platformen terecht zal komen. Om je geheugen even op te frissen, dat is dus op de PC, PlayStation 4 en de Xbox One.

Bron: PCGamer

nieuws20150618_EvolveSeasonPass2

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch